devblog

SUMMER VIBE

11 серпня 2024 року, о 01:46
Автор: UnrealTeam
SUMMER VIBE
Зустрічайте наше гаряче літнє оновлення!

Graffity War
Якщо Вам подобається наводити жах на мешканців гетто та вирішувати територіальні суперечки з конкурентами, ми додали нову ігрову подію - Graffity War. Купуйте балончики з фарбою в магазині 24/7 та зафарбуйте графіті конкурентів. Після завершення заходу, банда отримає гроші на баланс, залежно від кількості зафарбованих її членами графіті.

Сутенер
Також екслюзивний контент було додано для мафій: тепер у NPC на території фракції можна узяти завдання, у ході якого Ви маєте забезпечувати безпеку та супроводжувати своїх підлеглих на зустрічі з клієнтами.
У зв'язку із цим ми вирішили прибрати можливість розпочинати завдання на викрадення авто членам мафій.

Alcohol resist
Також для покращення досвіду ведення бою ми додали ефекти від вживання алкоголю, які можуть змінити хід битви при правильному використанні. Пам'ятайте, вживання алкоголю шкідливе для Вашого здоров'я. 

Autoroom UI
Ми оновили інтерфейс автосалонів, зокрема, покращили систему сортування та додали можливість оплати картою. Тепер процес вибору та купівлі транспорту стане ще зручнішим.

Перегляд характеристик транспорту
Тепер купуючи транспорт в інших гравців Ви можете попросити власника підняти капот та власноруч переглянути характеристики авто, не переживаючи, що Вас можуть обманути.
Крім характеристик двигуна, трансмісії і т.д., відображатиметься інформація про модель авто, номерний знак, місткість багажника та баку.

Синхронізація транспорту
Шкода, нанесена транпортним засобам, тепер зберігається та синхронізується а також більше не вийде відремонтувати транспорт, евакуювавши його. Якщо транспорт отримає значні ушкодження, двигун заглохне й не заведеться, поки транспорт не буде відремонтовано.

Кейси
Біля входу в "The Diamond Casino & Resort" тепер стоїть NPC, у якого можна придбати кейси за ігрову валюту.
На даний момент є дві варіації "Екстраординарного" кейсу: із жіночим та чоловічим одягом.
Також було додано новий "Надзвичайний" кейс в донат-меню: F9=>Кейси=>Елітні=>Надзвичайний кейс.

Враховуючи покращення ситуації з енергопостачанням, ми відновили списування податків на бізнеси.

І це не все! Ми запустили черговий розіграш крутих призів, як і в реальному житті  так і на нашому сервері. Для того щоб стати учасником розіграшу, необхідно відіграти 100 годин на Unreal RP до 09.09.2024.
А щоб провести цей час із користю та задоволенням, на Вас очікує Summer Event: збирайте м'ячі та діаманти та обмінюйте їх на унікальні речі та транспорт.

Інші виправлення:
- Тепер війну сімей можна оголошувати за 30 хвилин до початку та лише на поточну добу;
- Виправлено баг, що дозволяв зламувати сімейний транспорт в обхід системи після його евакуації/повернення в гараж;
- Відкориговано вартість крафту бронежилетів на чорному ринку (реальна вартість не відповідала заявленій);
- При вимкненні двигуна на човнах тепер автоматично кидається якір;
- Федеральний уряд тепер забезпечує державні фракції їжею та напоями. В будівлі держ організацій можна знайти буфет та втамувати голод чи спрагу;
- Для зручності використання мегафону, було додано відповідну взаємодію в G-меню, а також його тепер можна використовувати з переднього пасажирського сидіння.

- Змінено ціни на роботі механіком;
- Виправлено низку багів у системі Database;
- Виправлено деякі баги з ліцензіями;
- Виправлено баг, через який деякий транспорт не відображався у списку Forbes;
- Після перезаходу на сервер гелікоптери більше не зникають.